Hallo,

Mijn eerste blog voor dit hele mooie bedrijf. Ik heb het voornemen om het vaker te doen, niet op een vast moment… gewoon als ik er zin in heb en wat te vertellen heb…. Zoals de titel al zegt; dat is best veel.
Het heeft eigenlijk best lang geduurd voor ik een tipje van de sluier kon oplichten en snapte wat ik te vertellen had. Dat was ook best een strijd.
Het mooie is dat het niet alleen mijn verhaal is en ook niet alleen mijn strijd. Daar kom je achter als je het deelt. Er zijn meer mensen zoals ik. Hèhè ja natuurlijk zal je zeggen, maar denk je eens in dat juist dat niet voor iedereen zo vanzelf sprekend is. Het gevoel hebben dat je allerbinnenste ‘ík’ wordt geaccepteerd.
Om mijn verhaal te gaan delen was aan de ene kant begrip van de wereld nodig en aan de andere begrip van mezelf. Verder ook begrijpen hoe de wereld naar mij kijkt en dan nog begrijpen hoe ik de wereld kan vertellen wie ik ben en wat ik wil.

Met het vertellen van mijn verhaal hoop ik dat de strijd die anderen leveren minder heftig hoeft te zijn. Ook binnen bedrijven hoef je niet afgeschreven te worden als je een stempeltje uit de DSM-V rijker bent! Het gaat zelfs verder ; met openheid van medewerker en bedrijf wordt het duidelijk dat deze mensen van grote toegevoegde waarde zijn.
Wij willen een beweging maken naar het zien van elkaars kwaliteiten, benutten van kwaliteiten, gunnen van kwaliteiten.
Dat is echt vieren van de verschillen.

Tot de volgende!
Jan Anne